onsdag 11 april 2012

Innomhus


Då står båten innomhus sen en vecka tillbaka. Nu ska man bara börja lite med småfixet så det är klart till Simris. Sitter och kollar in vilka flutterspoons man ska köpa. Det kommer att bli första gången man åker ner dit och fiskar. Åker den 16 maj har jag tänkt. Finns det någon här i vårt avlånga som vet och vill tala om vad det är som funkar nere i Simris. Sen måste jag köpa ett sjökort till kartplottern, har kollat lite och vet inte riktigt vad jag ska ha. Råd ? Eller är allt jättehemligt ? vill ni inte skriva här på bloggen så kan ni skicka via mailen om ni vill. Någon som känner till någon som är bövlig på att koppla ihop min VHF Lowrance LVR 880 med min Lowrens HDS 5. Jag har blivit tokig under tiden jag har försökt. Tacksam för hjälp.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Roger i Team Embla här (Jönköping) Förra våren var det premiär för mig vad gäller Simrisfisket. Ska dig igen samma helg som dig nu i vår. Vi lyckades få lax alla dagar. Körde med Hotspotflasher och grizzly wobblers på ca 30-25m djup och stackade med några skedar typ Ismo mag och Quack uppåt. DE flesta laxarna fick vi på ca 25 djup men även några tog i ytan. Där körde vi med lätt nedblyade apex modell större och någon NK. Största var inget monstre , (,6 kg, men det är inte lätt att få sådana här i Vättern. Skitfiske på er. Vi ses därnere om allt går som det ska.

    SvaraRadera
  2. Hej Roger i Team Embla. Vi kommer inte iväg nu den 17 maj då vi inte får någon som vill följa med oss ner dit. Jag tror att det kommer att bli på tok för dyrt att bara åka två st. så tyvärr blir det ingen resa den helgen. Där emot så kommer vi att åka ner den 6 juni i stället dåär vi i alla fall tre st som vill åka. Sen tackar jag för informationen om beten och djup det kan komma väl till pass när man är nybörjare där nere. skulle ni behövs ha med er någon eller några till ner till simris så är det bara att ni hör av er för jag är grymt sugen.

    SvaraRadera