söndag 18 mars 2012

Slut

Då har man varit hemma en liten stund c:a 20 minuter. Så nu är det sängen sin gäller. Dagen har gått i tröhetens tecken. Först så glömde jag min flytoverall, men det var ju inte så kallt i dag som tur va. Sen har det varit trögfiskat hela dagen på Grand Slam. En liten laxretur var allt. Tack Team Gesse för en rolig tävling och bra arrangemang. Sen ska jag tacka gastarna Patrik och 2 X Markus för en trevlig dag på sjön trots att vi knappt fick något, så bra jobbat grabbar.

Allt är i

Tja då har vi hållt på 1.5 timmar och fiska och inte ett pet på sakerna. Det mest roliga som har hänt idag är att jag glömde min flytoverall hemma. Men vi gnatar på.

lördag 17 mars 2012

Småfix

Tadaaa. Så nu blev det klart med. Flaggor på pulkorna så alla ser dom inklusive jag själv. Nu packar vi ner dom så provkör vi dom i morgon. Nu såg jag på Gesses blogg att det är spikat och klart med tävling. Så nu hoppas vi att man kan få sej en laxausling. Men vi får se, allt är tankat och klart bara att bege sej. Bästaste gasten Patrik från Team Salmonizer gastar igen som tur är. Sen får vi hjälp av 2 X Markus med i båten. Hoppas det blir en fin dag på sjön imorgon. Väl mött där och skitfiske på er

Imorgon så är det dax

Bättre utsikt kan ju finnas, det skulle ju vara om man kunde bo så nära så man kunde gå ut på verandan och sen bara kliva i båten. Men ja drömma går ju. Nu drömmer jag om Grand Slam som vi ska vara med i. Vi hoppas på gynnsamma vindar i morgon när Team Gesse anordnar din vår tävling. Skitfiske på er alla som ska upp till Hästholmen och vara med.

måndag 12 mars 2012

Småfix

Passar på att fixa till så man kan ha flaggor på pulkorna. Jag tycker det är bättre för min egendel då jag ser bättre vars jag har dom. Sen tycker jag det är bättre om andra kan se dom lättare med så kanske man kan undvika något trassel och förlorad utrustning.

fredag 9 mars 2012

Skitblåst

Ja så vart då grand slam inställd på grund av den där jävla skitvinden. Nåja surt är det men vi laddar om till nästa helg. Bara för att jag får och kan tycka lite synd om mej så blir det en afterwork med grannen.

tisdag 6 mars 2012

Äntligen

Då har man varit på bilprovningen igen. Denna dagen så gick det vägen i alla fall. Så nu är kärran ny besiktad och rullar i två år till. Så nu blir det Hästholmen på lördag för att deltaga i Grand Slam. Känner suget nu.